תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הגנאש מנגו:

  • קצפת צמחית 0.5 ק"ג
  • מחית מנגו 500.0 גרם
  • שוקולד לבן 2.4 ק"ג

הכנת הספוג:

  • סוכר 0.2 ק"ג
  • ביצים 400.0 גרם
  • מלח 15.0 גרם
  • קמח 50.0 גרם

מילוי הפפיטה:

הכנת המרנג:

  • חלבון 500.0 גרם
  • סוכר 1.0 ק"ג
  1. הכנת הגנאש מנגו:

    • מרתיחים בסיר מחית מנגו
    • בקערה נפרדת שמים שוקולד לבן ושמנת צמחית ומעל שופכים את התערובת המורתחת
    • מכניסים לבלנדר את התערובת ויוצרים אמולסיה
  2. הכנת הספוג:

    • מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
    • מקפלים פנימה קמח ומוסיפים מחית מנגו
    • ממלאים לתוך כוסות את התערובת ומכניסים למיקרו למשך 2 דקות
  3. מילוי הפפיטה:

    • ממלאים פפיטה ברוטב תות
  4. הכנת המרנג:

    • מרתיחים בסיר חלבון וסוכר עד שמגיעים לחום של 60 מעלות
    • מעבירים למיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים צבעי מאכל ומקציפים עד שמתקבל קצף חלק ויציב
  5. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בגנאש מנגו מורחים מעליה את הגנאש
    • מניחים מעל את המרנגים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט