תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת השקשוקה:

  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג
  • פלפל צהוב קלוי וקלוף 500.0 גרם
  • גרגירי חומוס מבושלים 500.0 גרם
  • טונה משומרת 800.0 גרם
  • לימון כבוש 20.0 כפות
  • כוסברה טרייה קצוצה 1.0 חופן

הכנת סלט מסייר:

  • קולרבי פרוס 2.0 יחידה
  • גזר פרוס 2.0 יחידות
  • מקל סלרי פרוס 2.0 יחידה
  • כרוב לבן חתוך לקוביות גסות 2.0 יחידה
  • פלפל חריף פרוס 2.0 יחידה
  • צנוניות חתוכות לרבעים 4.0 יחידות

הכנת טחינה:

  • טחינה גולמית 0.5 ק"ג
  • מיץ לימון 75.0 מ"ל

הכנת טירשי טריפולטאי:

  1. הכנת השקשוקה:

    • מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את רוטב הפולפה והפיקנטי, מוסיפים את החומוס ונתחי הטונה
    • מוסיפים את הביצים ומבשלים לדרגה הרצויה
    • מקשטים בעזרת הלימון הכבוש, הפלפל הקלוי והכוסברה
  2. הכנת סלט מסייר:

    • מערבבים בקערה את כל מרכיבי המתכון ומתבלים ברוטב לימון ושמן זית
  3. הכנת טחינה:

    • מערבבים את כל המרכיבים עם ליטר מי קרח. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם
  4. הכנת טירשי טריפולטאי:

    • מבשלים את קוביות הדלעת עד לריכוך ומצננים על מסננת
    • מועכים את קוביות הדלעת ומתבלים בשאר מרכיבי המתכון
    • טועמים ומתקנים תיבול עם מלח
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט