תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת שיפודים:

  • נתחי פרגית ללא עצם 500.0 גרם
  • שמן זית 300.0 גרם
  • שום כתוש 20.0 גרם
  • פטרוזיליה 30.0 גרם
  • פפריקה מעושנת 5.0 גרם

הכנת רוטב רומסקו:

  • עגבניות 200.0 גרם
  • שום 50.0 גרם
  • פלפל אדום יבש לא חריף 50.0 גרם
  • אגוזי לוז 150.0 גרם
  • שקדים 150.0 גרם
  • מלח 10.0 גרם
  • פלפל 10.0 גרם
  • חומץ בן יין אדום 30.0 גרם
  1. הכנת שיפודים:

    • מכינים שיפודי עוף וצולים בגריל
    • מתבלים בשום כתוש, פטרוזיליה ופפריקה מעושנת
    • מניחים בצד
  2. הכנת רוטב רומסקו:

    • צולים חצאי עגבניות וראשי שוםעל מגש התנור
    • משרים את הפלפלים היבשים במים חמים למשך כ-30 דקות. לאחר מכן עם סכין קטנה מוציאים את ציפת הפלפלים. משתמשים בבשר הפלפלכדי לתת צבע וטעם
    • קולים אגוזי לוז ושקדים
    • מערבבים את כל המרכיבים ומערבלים במיקסר
    • מוסיפים מלח, פלפל וחומץ. צריך להתקבל רוטב במרקם דומה לפסטו אדום
  3. הרכבת המנה:

    • מגישים את הרוטב עם שיפודי העוף
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט