תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • פילה טונה טרייה ונקיה 400.0 גרם
  • מנגו 1.0 ק"ג
  • בצל ירוק 50.0 גרם
  • אצות נורי לסושי 2.0 יחידה
  • פלפל צ'ילי חריף טרי 40.0 גרם

הרכבת המנה:

  1. הכנת המנה:

    • פורסים את פילה הטונה לרצועות
    • חותכים חצי מכמות המנגו לקוביות
    • טוחנים את המחצית השנייה של המנגו לקרם בתוספת מעט מיץ לימון
    • קוצצים את הבצל הירוק
    • קוצצים את אצות הנורי
    • פורסים דק את הצ'ילי החריף
  2. הרכבת המנה:

    • מכינים קערה רחבה יותר מקוטר דפי האורז עם מים פושרים
    • מניחים מגבת על משטח העבודה לספיגת עודפי המים
    • מכניסים דף אורז למים הפושרים למשך 30-20 שניות. מוציאים ומניחים על המגבת
    • מסדרים במרכז הדף לרוחב 3 ניתחוני טונה, מעט עלי קייל, צ'ילי חריף, בצל ירוק וקוביות מנגו. מגלגלים את דף האורז עם המילוי
    • חוצים באלכסון בעזרת סכין חדה
    • מגישים בצלחת שטוח עם שלוש צלוחיות של רוטב סויה סינית, רוטב מנגו מרוסק עם מעט לימון וג'ינג'ר כבוש מקשטים עם שומשום שחור
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט