תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הבסיס:

  • אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם וניל מטע 20 ק"ג 3.0 ק"ג
  • מילוי תפוחים מוכן 1.4 1 ק"ג
  • קינמון 1.0 יחידה

הכנת המילוי:

הכנת הציפוי:

  • שמנת מתוקה 300.0 מ"ל
  • שוקולד לבן 600.0 גרם
  • גלוקוזה 50.0 גרם
  • ברס שקדים / בונדוק 200.0 גרם
  • רבע כפית קינמון 1.0 יחידה
  1. הכנת הבסיס:

    • הכנת בלילת הרולדה לפי הוראות ההכנה שע"ג אריזת "חגיגה" מאפינס וניל
    • מקפלים לתוך הבלילה מילוי תפוחים מוכן
    • מחלקים את התערובת ל-850 גרם בתבניות 40X60 ס"מ
  2. הכנת המילוי:

    • מרתיחיםכ-80% מכמותהשמנת המתוקה ומוסיפים שוקולד. מערבבים קלות עד להמסת השוקולד וקבלת תערובת חלקה (מתקבלת תערובת נוזלית)
    • מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת בטמפ' החדר ומעבירים לקירור ל-24 שעות
    • לאחר קירור מעבירים את התערובת למיקסר ומוסיפים:יתרת השמנת המתוקה, קלאסיק תפוז ופודינג וניל. בעזרת מטרפה מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם
    • ממלאים את הרולדה בקרם המילוי ומגלגלים
  3. הכנת הציפוי:

    • מרתיחים שמנת מתוקה וסירופ גלוקוזה, ומעבירים לכלי עם השוקולד להמסתו
    • מחכים כמה דקות עד להמסת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
    • מקפלים פנימה ברס שקדים וקינמון
    • מקררים עד לטמפ' של 35 מעלות ושופכים על הרולדה
    • מקררים את הרולדה ומגישים
    • ניתן לקשט עם אבקת סוכר / פירות
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט