תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • שמן 400.0 גרם
  • שוגי פיצי דגנים במתיקות מעודנת תלמה 500 גרם 500.0 גרם
  • אבקת סוכר 400.0 גרם
  1. הכנת המנה:

    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מערבלים שמן ואבקת נוגט עד לקבלת תעורבת אחידה
    • ממיסים את השוקולד ומוסיפים לבלילה. לאחר מכן מקפלים את השוגי פיצי לתערובת
    • יוצקים את התערובת לתבנית בגדול 60*40 עם שוליים ומעבירים למקפיא להתקשות
    • פורסים לקוביות וזורים אבקת סוכר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט