תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת סלסה ורדה:

  • פטרוזיליה 250.0 גרם
  • שום כתוש 30.0 גרם
  • שמן זית 130.0 מ"ל
  • טימין 15.0 גרם

הכנת קרמבל עשבי תיבול:

הכנת צ'יפס קישואים:

  • קישואים 1.0 ק"ג
  • ביצים 2.0 יחידות

הכנת פילה סלמון:

  • פילה סלמון טרי ונקי ללא עור 2.0 ק"ג
  • שמן זית 20.0 מ"ל

הכנת המנה:

  • טפנד זיתים שחורים הלמנ'ס פחית 1 ק"ג 10.0 כפות
  • פלח לימון להגשה 10.0 יחידה
  1. הכנת סלסה ורדה:

    • טוחנים במעבד מזון פטרוזיליה בתוספת שום כתוש, טימין ושמן זית
  2. הכנת קרמבל עשבי תיבול:

    • מעבדים במעבד מזון פירורי לחם, פטרוזיליה, טימין, מלח, פלפל ומעט שמן זית
  3. הכנת צ'יפס קישואים:

    • חותכים את הקישואים לאצבעות, טובלים בביצה טרופה ומצפים בקרמבל פירורי לחם ועשבי תיבול
    • מטגנים בטיגון עמוק 3-2דקות או אופים בתנור חם מאד בשכבה אחת על גבינייר אפייה
  4. הכנת פילה סלמון:

    • חותכים את פילה הדג למנות של 200 גרם כל אחת
    • מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומפזרים מעל קרמבל עשבי תיבול
    • אופים בתנור חם של170 מעלות למשך12-10 דקות
  5. הכנת המנה:

    • אורזים את צ'יפס הקישואים בשקיות ניר חום ומניחים בצד הצלחת
    • מסדרים כף טפנד בצלוחית קטנה
    • מניחים את נתח הפילה במרכז הצלחת ויוצקים כפית סלסלה ורדה מעל
    • מגישים עם פלח לימון בצד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט