תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הירקות:

הכנת הרוטב:

  • פלפל ירוק חריף 40.0 גרם
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 500.0 גרם

אופן הכנת פילה דניס:

  • קמח 100.0 גרם
  • קורנפלור 100.0 גרם
  • פפריקה 20.0 גרם
  • פילה דניס טרי 2.0 ק"ג
  • שמן 1.0 יחידות
  1. הכנת הירקות:

    • צולים את החצילים בשלמותם בתנור או על אש גלויה, מצננים, מקלפים וחותכים את בשר החציל למדליונים
    • מתבלים את החצילים במלח, פלפל ורוטב לימון ושמן זית "הלמנ'ס". שומרים חם להגשה
    • חותכים את הזוקיני לקוביות גדולות, מתבלים, מערבבים בקערה עם שיני השום, ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל
    • צולים בתנור חםשל כ-170 מעלות למשך 10 דקות. שומרים חם להגשה
  2. הכנת הרוטב:

    • מחממים בסיר רחב ונמוך: שמן זית, שום פרוס ופלפל ירוק חריף פרוס. מטגנים טיגון עדין כדי לא לשרוף את השום
    • מוסיפים פולפה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כ-20 דקות לקבלת רוטב עשיר
  3. אופן הכנת פילה דניס:

    • מערבבים בכלי עמוק את הקמח והקורנפלור. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה
    • חותכים כל פילה לשלושה נתחים. מקמחים היטב ומטגנים טיגון עמוק קרוב ככל האפשר להגשה. שומרים חם
  4. הרכבת המנה:

    • יוצקים את הרוטב לכלי הגשה עמוק ורחב
    • מסדרים מעל את החצילים, הזוקיני ושיני השום
    • מניחים מעל את נתחי הדג הפריכים ומקשטים בעלי שמיר ונענע
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט