תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • פילה מושט 1.2 ק"ג
  • שום שלם פרוס לחצאים 150.0 גרם
  • סלרי חתוך לטבעות 500.0 גרם
  • רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 1.5 ק"ג
  • שומר חתוך לרבעים 500.0 גרם
  • מנגולד חתוכים עבה 250.0 גרם
  • גרגירי חומוס מבושלים 300.0 גרם
  • פלפל אדום יבשחתוך לחצי 150.0 גרם
  • שומשום שחור
  • עלי כוסברה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כורכום
  • כמון
  • קוסקוס דורום קנור 5 ק"ג 1.0 ק"ג
  1. אופן ההכנה:

    • מחממים מחבת עם שמן, משחימים קלות את השום, הסלרי והשומר מוסיפים את רוטב הלימון ומביאים לרתיחה
    • משפרים טעמים עם התבלינים (מלח, פלפל, כורכום וכמון)
    • מניחים את הדגים ברוטב ומבשלים כ-20 דקות 
    • 5 דקות לפני הוצאת המנה יש להוסיף את המנגולד לקישוט
    • במידה והרוטב סמיך מדי רצוי להוסיף מים לפי הצורך 
    • מסדרים קוסקוס במרכז הצלחת, מניחים את הדג עם הרוטב מקשטים עם שומשום שחור וכוסברה ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט