תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה

  • חמאה 200.0 גרם
  • שום 35.0 גרם
  • יין לבן יבש 100.0 גרם
  • פטריות שמפיניון 300.0 גרם
  • פטריות פורטובלו 300.0 גרם
  • בצל לבן קצוץ דק מאוד 150.0 גרם
  • גבינת פרמז'ן מגורדת 200.0 גרם
  • טימין טרי 2.0 גבעולים
  1. הכנת המנה

    • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן במים רותחים עם מלח ומסננים. מומלץ להוריד דקה או שתים מזמן הבישול במידה ורוצים לקרר ולחמם שנית להגשה
    • מחממים מחבת רחבה עם חמאה
    • מאדים את הבצל והשום, מוסיפים את הפטריות החתוכות ומאדים כ-5 דקות. מוסיפים יין לבן ומעט מלח,פלפל וטימין
    • מוסיפים רוטב אלפרדו. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות נוספות
    • מערבבים עם הפסטה החמה ומגישים עם מעט גבינת פרמז'ן מגורדת מעל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט