תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנת הרוטב ותפוחי האדמה:

  • תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות 2.0 ק"ג
  • רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג
  • פפריקה מעושנת 0.5 כפית
  • שיני שום 2.0 יחידות
  • שמן זית 100.0 מ"ל

הרכבת המנה:

  1. אופן הכנת הרוטב ותפוחי האדמה:

    • לחמם במחבת שמן זית, שום ופפריקה מעושנת. להוסיף רוטב פומודורו ולהביא לרתיחה
    • מתבלים במלח ופלפל וטוחנים עד לקבלת מסה חלקה
    • את תפוחי האדמה מטגנים בשמן עמוק
  2. הרכבת המנה:

    • מזלפים על הצלחת את הרוטב המוכן, מניחים מעל את תפוחי האדמה המטוגנים ומזלפים מעל איולי שום
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט