תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג

הכנת המנה

  • בשר בקר טחון 30.0 גרם
  • ביצים 1.0 יחידות
  • אורז לבן מאודה 20.0 גרם
  • שעועית ירוקה 50.0 גרם
  • פלפל אדום טרי 30.0 גרם
  • בצלי שאלוט 30.0 גרם
  • שום 20.0 גרם
  • פלפל צ'ילי חריף טרי 1.0 יחידה
  • שמן סויה 2.0 כפות
  1. הכנת הרוטב - מתכון להכנת 1 ק"ג

    • מערבבים את כל המרכיבים ושומרים בקירור
  2. הכנת המנה

    • מחממים מחבת ווק עם שמן ומטגנים את הבשר עד להשחמה
    • מוסיפים שום, בצלי שאלוט, פלפל אדום ושעועית ירוקה. מקפיצים למשךשתי דקות
    • מוסיפים 70 גרם מהרוטב ומקפיצים דקה נוספת לחיבור
    • מטגנים במחבת נפרדת ביצת עין
    • מסדרים בצלחת עמוקה אורז לבן ולצידו בשר עם הרוטב ומניחים מעל את הביצה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט