תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הקרפים:

הכנת מוס שוקולד "קל":

הרכבת המנה:

  • רוטב פסיפלורה 10.0 כפות
  1. הכנת הקרפים:

    • מערבבים בקערה מים, שמן ואבקת פנקייק למסה חלקה ומשאירים בקירור למשך חצי שעה לפחות
    • מחממים מחבת בקוטר 28-26 ס"מ עם מעט חמאה או מחמאה, יוצקים מצקת הליליה במרכז במחבת ומפזרים באופן שווה על פני כל שטח המחבת
    • מטגנים בחום בינוני עד שכל המסה נקרשה. אין צוך להפוך לצד השני
    • עורמים את הפנקייקים ושומרים להרכבה בטמפ' החדר
  2. הכנת מוס שוקולד "קל":

    • ממיסים על באן מארי את השוקולד בתוספת חמאה או מחמאה למסה חלקה מבריקה ואחידה
    • במקביל מקציפים את חלבוני הביצה בתוספת סוכר ומלח, לקצף יציב אך לא קשה מידי, במטרה להגיע למרקם יציב מספיק כזה שלא יצור גושי קצף במוס
    • מוסיפים את הברנדי לשוקולד המומס ומקפלים את החלבון המוקצף לתוך השוקולד בתנועות קיפול לקבלת מוס אחיד
      מכסים ומקררים היטב מספר שעות לפני הרכבת העוגה
  3. הרכבת המנה:

    • מניחים קרפ על פני צלחת הגשה שטוחה ומורחים בשכבת מוס בעובי6-5 מ"מ. מכסים בקרפ נוסף ומורחים בשכבת מוס. חוזרים על הפעולה עד לגובה של 10 שכבות, מסיימים בשכבת מוס, ומפזרים מעל אבקת נוגט
    • שומרים בקירור מספר שעות לפני ההגשה לייצוב העוגה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט