תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת שטרוייזל קוקוס שקדים:

  • סוכר חום 100.0 גרם
  • מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
  • שקדים טחונים 80.0 גרם
  • קמח 80.0 גרם
  • קוקוס לבן 80.0 גרם
  • מלח 1.0 יחידה
  • וניל 1.0 יחידה

הכנת בלילת העוגה:

  • אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם וניל מטע 20 ק"ג 1.0 ק"ג
  • תפוחי עץ 6.0 יחידות
  • אגוזי מלך גרוסים 150.0 גרם
  • קינמון 1.0 יחידה
  • אבקת סוכר 100.0 גרם
  1. הכנת שטרוייזל קוקוס שקדים:

    • בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים סוכר ומחמאה עד לקבלת תערובת חלקה
    • בקערה נפרדת מערבבים יחד את כל החומרים היבשים: קמח, שקדים, קוקוס ומלח, ומוסיפים לתערובת הסוכר והמחמאה יחד עם תמצית וניל עד לקבלת מרקם פירורי
    • אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב (כ-18-16 דקות)
    • מצננים
  2. הכנת בלילת העוגה:

    • הכנת בלילת העוגה לפי הוראות ההכנה שע"ג אריזת "חגיגה" מאפינס וניל
    • יש לקלף את התפוחים ולפרוס אותם לפלחים עבים
    • מעבירים את בלילת העוגה לתבנית, מוסיפים אגוזי מלך וסירופ מייפל ובתנועות סיבוביות מערבבים את הבלילה בתוך התבנית
    • מניחים מעל את פלחי התפוחים ומפזרים מעל פירורי שטרוייזל קוקוס שקדים
    • אופים בחום של 175 מעלות כ-45-35 דקות
    • מפזרים מעל אבקת סוכר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט