תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • פילה סלמון 1.0 ק"ג
  • רוטב חרדל וסילאן לבישול קנור מיכל (גלון) 5.2 ק"ג 300.0 גרם
  • פוטוצ'יני מבושל מראש 1.2 ק"ג
  • שעועית ירוקה עדינה מופשרת 500.0 גרם
  • רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 300.0 גרם
  • תלתלי בצל ירוק 50.0 גרם
  • פלפל צ'ילי טרי פרוס לטבעות 30.0 גרם

רכיבים לקראסט פיצוחים:

  • שומשום קלוי 100.0 גרם
  • פטרוזליה יבשה 50.0 גרם
  • אגוזי מלך גרוסים 200.0 גרם
  • שמן סויה 50.0 גרם
  1. אופן ההכנה:

    • מערבבים את כל רכיבי קראסט הפיצוחים יחדיו בקערה בתוספת מעט שמן 
    • טובלים את פילה הדג ברוטב חרדל וסילאן ולאחר מכן טובלים בקראסט הפיצוחים
    • מסדרים את פילה הדג על נייר אפייה בגסטרונום 7
    • מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות צלייה לכ-15-20 דקות
    • במקביל, מסדרים את הפוטוצ'יני המוכן בגסטרונום 7
    • מוסיפים תוך כדי ערבוב, רוטב לימון, שעועית ירוקה, מלח ופלפל ומחממים בתנור על אדים למשך כ-5 דקות
    • מגישים בצלחת אישית פילה דג עם קראסט פיצוחים על מצע לימוני עם שעועית בתוספת איולי שום 
  2. רכיבים לקראסט פיצוחים:

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט