תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הרוטב:

הכנת המנה:

  • עלי כוסברה 1.0 חופן
  • בצל ירוק 2.0 יחידות
  • פלפל צ'ילי אדום טרי 2.0 יחידות
  • בוטנים מטוגנים וגרוסים 100.0 גרם
  • דלורית (מקולפת ונקייה מגרעינים) 1.0 ק"ג
  • קולרבי מקולף 1.0 ק"ג
  1. הכנת הרוטב:

    • מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים לפי הצורך
  2. הכנת המנה:

    • חותכים את הדלורית והקולרבי לרצועות דקות בעזרת מנדולינה. מערבבים בקערה עם עלי הכוסברה והבצל הירוק, מתבלים ברוטב ומגישים עם בוטנים גרוסים מעל וצ'ילי חריף פרוס
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט