תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • קינואה אדומה 750.0 גרם
  • קינואה לבנה 750.0 גרם
  • עדשים שחורות מבושלות 500.0 גרם
  • פטרוזיליה קצוצה 50.0 גרם
  • בצל סגול חתוך לרבעים 1.0 ק"ג
  • פלפל אדום קלוי 500.0 גרם
  • פלפל צהוב קלוי וקלוף 500.0 גרם

אופן הכנת עוף / פרגית / טופו:

  • חזה עוף 1.5 ק"ג
  • שמן 200.0 מ"ל
  • שום כתוש 50.0 גרם
  • פטרוזיליה קצוצה

אופן סידור המנה:

  • רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
  • עלי בייבי מיקס צעירים 500.0 גרם
  • בצל ירוק 100.0 גרם
  1. הכנות:

    • מבשלים את הקינואה והעדשים
    • חותכים את הבצל לרבעים וצולים בתנור
    • קולים בתנור את הפלפלים
    • חותכים גס את הפטרוזיליה
  2. אופן הכנת עוף / פרגית / טופו:

    • משרים חזה עוף או פרגית למשך 2-3 שעות בשמן, שום כתוש, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור
    • צולים את הנתחים עד למידת העשייה הרצויה
    ניתן להחליף את חזה העוף בפרגית או בטופו
  3. אופן סידור המנה:

    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (קינואה, עוף , ירקות)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מפזרים את הבצל הירוק
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט