תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנת הגנאש:

  • קצפת צמחית 500.0 גרם
  • חלב 130.0 מ"ל
  • שוקולד לבן 1.5 ק"ג

אופן הכנת הספוג:

  • סוכר 200.0 גרם
  • ביצים 400.0 גרם
  • מלח 15.0 גרם
  • קמח 50.0 גרם

אופן הכנת הנוגטין:

  • מרגרינה מחמאה 120.0 גרם
  • סוכר 120.0 גרם
  • גלוקוזה 120.0 גרם
  • קרוקנט 120.0 גרם

אופן הרכבת הסופגניה:

  1. אופן הכנת הגנאש:

    • שמים בסיר שמנת וחלב עד שמגיע לחום של 70 מעלות
    • ממיסים בסיר שוקולד לבן ושופכים מעל את התערובת המורתחת
    • מערבבים בבלנדר ידני את התערובת ומוסיפים מחית פירות יער עד לקבלת אמולסיה
  2. אופן הכנת הספוג:

    • מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
    • מקפלים פנימה קמח ומוסיפים מחית פירות יער
    • מעבירים את התערובת לכוסות ומכניסים למיקרוגל למשך 2 דקות
  3. אופן הכנת הנוגטין:

    • מרתיחים בסיר חמאה, סוכר וגלוקוזה עד שמגיעים לחום של 107 מעלות
    • מורידים מהאש את הסיר ומוסיפים קרוקנט ומערבבים
    • במשטח סיליקון שופכים את התערובת המורתחת ואופים בחום של 200 מעלות כ10 דקות, מקררים ושוברים לחתיכות
  4. אופן הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה ומזלפים מעליה גנאש פירות יער
    • מניחים את הספוג והנוגטין מעל
    • ממלאים פפיטה ברוטב תות ושמים בתוך הסופגניה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט