תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הציפוי:

  • בצק עלים 50.0 גרם

הכנת המילוי:

  • שמנת מתוקה 1.0 ליטר
  • אבקת קרם פטיסייר 100.0 גרם
  • קרם מילוי מוכן בטעם וניל 200.0 גרם
  1. הכנת הציפוי:

    • מסדרים את בצק עלים בתבנית
    • מכניסים את התבנית לתנור בחום 170 מעלות ואופים את בצק העלים עד לייבושו
    • שוברים לחתיכות את בצק העלים האפוי
  2. הכנת המילוי:

    • מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת קרם פטיסייר עד לקבלת קרם אוורירי ויציב
    • מקפלים פנימה קרם וניל
  3. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בקרם ומורחים מעליה את הקרם
    • מסדרים מעל שברי בצק עלים ומפזרים אבקת סוכר מעל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט