תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 10.0 ק"ג
  • שיני שום 20.0 יחידות
  • פלפל ירוק חריף 4.0 יחידות
  • פפריקה מתוקה 4.0 כפות
  • שמן סויה 500.0 מ"ל
  • סוכר 2.0 כפית
  • מלח 2.0 כפות
  1. אופן ההכנה:

    • מטגנים ומקלפים את הפלפלים הירוקים
    • מכניסים את כל המרכיבים לסיר גדול מלבד התבלינים, ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעה ומערבבים כל כמה דקות תוך כדי בישול
    • בקערה נפרדת מערבבים את השמן והתבלינים לקבלת "שמן אדום", ומזלפים לסיר תוך כדי ערבוב
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט