תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • שוקי עוף 2.5 ק"ג
  • גרגירי חומוס מבושלים 0.5 ק"ג
  • פתיתים אפויים עם חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 1.0 ק"ג
  • פלפל אנגלי 20.0 גרם
  • מוסקט טחון 1.0 כפית
  • עלי דפנה 6.0 יחידות
  • בצל 1.0 ק"ג

קישוט המנה:

  • פלפל צ'ילי אדום טרי חתוך בצורה אלכסונית 2.0 יחידות
  • סומק 1.0 כפות
  • צרור בצל ירוק חתוך בצורה אלכסונית 1.0 יחידות
  • צרור פטרוזיליה ללא גבעול 1.0 יחידות
  1. הכנת המנה:

    • קולפים ופורסים את הבצל לפרוסות עבות
    • חותכים את קצוות השוקיים בעזרת סכין מקצועית
    • מרתיחים 5 ליטר מים בסיר
    • מוסיפים את הבצל, השוקים, הפלפל האנגלי והמוסקט ומבשלים כשעה. מוסיפים את החומוס המבושל ומבשלים חצי שעה נוספת
    • מעבירים את הנוזלים בלבד לסיר רחב ונמוך ומוסיפים את הפתיתים
    • מבשלים תוך כדי ערבוב כ-8-7 דקות עד שהפתיתים מתרככים
    • מוסיפים את השוקיים, הבצל והחומוס שנותרו בסיר הבישול, ומערבבים בעדינות כדי שהשוקיים לא יפרקו
  2. קישוט המנה:

    • מומלץ להשרות את הרכיבים במי קרח לטובת החוזק והמראה המבריק
    • מגישים בכלי רחב ונמוך למרכז השולחן ומקשטים בסומק, פטרוזיליה קצוצה, בצל ירוק וצ'ילי
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט