תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • נקניקיית צ'וריסו 10.0 יחידות
  • איולי ברביקיו - על פי מתכון 450.0 גרם
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות 500.0 גרם
  • בצל יבש פרוס 500.0 גרם
  • לחמניית ילדים 10.0 יחידות

הכנת איולי ברביקיו:

  1. הכנת המנה:

    • פורסים את הלחמנייה לאורכה
    • צולים את הנקניקייה על הפלנצ'ה עד למידה הרצויה
    • צולים את הבצל והפלפלים על הפלנצ'ה
    • מניחים את הנקניקייה בתוך הלחמניה וממלאים בבצל והפלפלים הצלויים
    • מזלפים איולי ברביקיו מעל ומגישים
  2. הכנת איולי ברביקיו:

    • מערבבים את כל המרכיבים בתנועת קיפול עד לקבלת מרקם אחיד
    • מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט