תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת סלסה עגבניות:

הרכבת המנה:

  • לחמניית ג'בטה 10.0 יחידות
  • פרוסות אנטריקוט מיושן דקיקות 1.5 ק"ג
  • בצל מטוגן 10.0 יחידות
  1. הכנת סלסה עגבניות:

    • מקלפים את העגבניות, מנקים גרעינים וחותכים לקוביות
    • מערבבים את כל המצרכים בקערה
  2. הרכבת המנה:

    • מתבלים את פרוסות האנטריקוט במלח ופלפל וצולים על הפלנצ'ה עם מעט שמן עד למידת העשייה הרצויה
    • מורחים שכבה נדיבה של מיונז על תחתית הכריך ועל חלקו העליון. מניחים על המיונז את החסה, רצועות האנטריקוט, הבצל המטוגן והסלסה
    • מסדרים על תחתית הלחם ממרח ספייסי מיו הלמנ'ס, חסה, רצועות האנטריקוט והבצל המטוגן
    • מזלפים ספייסי מיו מעל ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט