תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • מרגרינה מחמאה 450.0 גרם
  • דבש 750.0 גרם
  • סוכר 750.0 גרם
  • אבקת קקאו 100.0 גרם
  • שוקולד מריר 50% מוצקים ורד הגליל 5 ק"ג 1.0 ק"ג
  • אגוזי לוז קלויים 550.0 גרם
  • שקדים פרוסים קלויים 550.0 גרם
  1. הכנת המנה:

    • מביאים לרתיחה מחמאה, דבש, סוכר וקקאו תוך כדי ערבוב
    • מוסיפים לתערובת שוקולד מריר מומס
    • מקפלים פנימה אגוזי לוז ושקדים קלויים
    • מעבירים את התערובת לתבנית עם שוליים בגודל 40x60 ס"מ מרופדת בנייר אפיה
    • משאירים במקום קריר ויבש להתייצבות (כ-6-5 שעות)
    • חותכים לקוביות וטובלים באבקת קקאו / אבקת סוכר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט