תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • גבינת פרמז'ן מגורדת 50.0 גרם
  • טורטליני ריקוטה ותרד 2.0 ק"ג

הכנת הרוטב:

  • יין לבן יבש 150.0 גרם
  • חמאה 50.0 גרם
  • בזיליקום טרי 20.0 עלים
  1. הכנת המנה:

    • מרתיחים מים בתוספת מלח
    • מבשלים לפי הוראות היצרן, 7-5 דקות
    • מסננים ומעבירים למחבת עם הרוטב, מערבבים ומגישים בתוספת גבינת פרמז'ן מגורדת
  2. הכנת הרוטב:

    • מחממים מחבת רחבה עם רוטב נפוליטנה ויין לבן. מביאים לרתיחה ומבשלים מספר דקות, מוסיפים מעט מלח
    • מוסיפים את רוטב האלפרדו ואת הבזיליקום, מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה
    • מוסיפים את הטורטליני לרוטב ומערבבים עד להמסה מלאה של החמאה
    • מוזגים לצלחת רחבה ומפזרים בנדיבות גבינת פרמז'ן
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט