תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת איולי פלפלת:

  • טימין טרי קצוץ 3.0 גבעולים
  • פלפל שחור גרוס 25.0 גרם

הכנת המנה:

  • לחמניית המבורגר 10.0 יחידות
  • קציצת המבורגר 10.0 יחידה
  • פרוסות עגבנייה 20.0 יחידות
  • בצל סגול 20.0 פרוסות
  • חסת אייסברג קצוצה 200.0 גרם
  • פרוסות מלפפון חמוץ 30.0 יחידות
  • איולי פלפלת - לפי מתכון 450.0 גרם
  • ביצה 10.0 יחידה
  1. הכנת איולי פלפלת:

    • מערבבים בתנועות קיפול את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד
    • מצננים במקרר במשך חצי שעה ומגישים
  2. הכנת המנה:

    • צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל צורבים את חזה האווז עד לפריכות ואת הבצל היבש על הפלנצ'ה עד להזהבה
    • מכינים ביצת עין
    • מחממים את הלחמניה על הפלנצ'ה או במסוע
    • מסדרים את החסה, פרוסות העגבנייה, טבעות הבצל ופרוסות המלפפון חמוץ על תחתית הלחמנייה
    • מניחים את קציצת ההמבורגר על הירקות
    • מזלפים איולי פלפלת מעל הקציצה
    • מניחים את הבצל המטוגן על ההמבורגר ומעל את חזה האווז
    • מניחים את ביצת העין מעל חזה האווז ומגישים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט