תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת בלילה:

  • חלב או תחליף חלב 250.0 גרם
  • מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
  • אגוז מוסקט 5.0 גרם
  • שום 50.0 גרם
  • פלפל שחור גרוס 5.0 גרם
  • קמח 125.0 גרם
  • ביצים 5.0 יחידות

הכנת כדורים:

  • דג קוד טרי או קפוא 250.0 גרם
  • פטרוזיליה 30.0 גרם
  1. הכנת בלילה:

    • מחממים חלב או תחליף עם מחמאה. כאשר המחמאה מומסת, מוסיפים אגוז מוסקט, שום קצוץ דק, פלפל שחור וקמח
    • מערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק של בצק ומסירים מהאש
    • מעבירים לקערה. מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב בכף מעץ
  2. הכנת כדורים:

    • קוצצים את בשר הדג ומוסיפים לקערה
    • מוסיפים פטרוזיליה
    • יוצרים כדורים בעזרת שתי כפות
    • מטגנים את הכדורים הקטנים בטיגון עמוק
    • מגישים חם
    • ניתן להגיש עם רוטב בראבה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט