תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנות:

  • קוסקוס דורום קנור 5 ק"ג 1.5 ק"ג
  • עדשים שחורות מבושלות 500.0 גרם
  • שומר חתוך לרבעים 1.0 ק"ג
  • בצל סגול חתוך לרבעים 1.0 ק"ג

אופן הכנת תבשיל גרגירי חומוס עם אריסה ופולפה:

  • גרגירי חומוס מבושלים 1.0 ק"ג
  • פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 200.0 גרם
  • אריסה מרוקאית 100.0 גרם

אופן הכנת חזה העוף או הפרגית:

  • חזה עוף 1.5 ק"ג
  • רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 500.0 גרם

אופן סידור המנה:

  • רוטב ויניגרט צ'ילי הדרים הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 500.0 גרם
  • טחינה מוכנה 500.0 גרם
  1. הכנות:

    • מבשלים את הקוסקוס והעדשים
    • חותכים לרבעים את השומר והבצל הסגול וצולים בתנור
  2. אופן הכנת תבשיל גרגירי חומוס עם אריסה ופולפה:

    • מבשלים את החומוס מראש
    • מחממים סיר עם שמן, מוסיפים שום פרוס ומטגנים קלות
    • מוסיפים רוטב עגבניות פולפה ומתבלים עם אריסה, מלח ופלפל
    • מוסיפים את החומוס, טועמים ומשפרים טעמים
  3. אופן הכנת חזה העוף או הפרגית:

    • משרים קוביות חזה עוף או פרגיות במרינדת רוטב שמן זית, לימון וסומק "הלמנ'ס", מלח ופלפל שחור גרוס (ניתן להוסיף מעט פפריקה למישרה)
    • צולים בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות
  4. אופן סידור המנה:

    • מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה (קוסקוס, עדשים, עוף, תבשיל גרגירי חומוס, וירקות)
    • להשלמת טעמי המנה יש להשתמש במגוון הרטבים (מומלץ להשתמש בבקבוקים לחיצים)
    • לקישוט מפזרים פטרוזיליה / טבעות בצל ירוק
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט