תפריט
נקודות יו-שף

"קנור" היא שותפה ותיקה של תחרות "שף השנה" של אגודת השפים בבריטניה ומעורבת בה למעלה מ-30 שנה. התחרות חוגגת את הכישרונות המבריקים ביותר בתעשייה, כשבעבר זכו בתואר אנשים כמו גורדון רמזי, סיימון הלסטון, פרדריק פורסטר ואלן ויליאמס – ועוד רבים וטובים.

כשהשפים האלה יוצרים חדשנות, אחרים באים בעקבותיהם. מתוך הכרה במהירות השינויים בעולם המזון והידיעה ששפים יכולים להיות שגרירים של שינוי אמיתי, התחרות השנה משקפת את החיפוש של קנור לבשל למען עתיד בר קיימא, על ידי הדרישה שהמנה הראשונה בתחרות השף הצעיר ובתחרות השף הלאומי תהיה סביב מרכיבים מן הצומח.

אז, מה חושבים המשתתפים החשובים של תחרות שף השנה, וגם האלוף הנוכחי, על ארוחות המבוססות על הצומח? מאחר שהביקוש למנות מן הצומח עלה עקב מגפת הקורונה (למעלה מחמישית מהצרכנים אמרו שהם הפחיתו את צריכת הבשר במהלך הסגר[1]), כיצד יצטרכו השפים להסתגל כדי לענות על הביקוש הזה? ואיך עשוי להיראות תפריט מבוסס על מנות מן הצומח ב'עולם החדש'?

דיברנו עם ניק סמית', סטיב גרובס וקובה וינוקבסקי כדי לשמוע מהם על הנושא.

Please enter a video description

00:00

למתחם התוכן של ויגן בייס לחצו