תפריט
נקודות יו-שף

כמנת פתיחה או כארוחה בפני עצמה, המרק תופס מקום חשוב אצל הלקוח הישראלי שמחפש תמיד גיוון וטעמים מפתיעים.

סדרת "מרק היום" של קנור מציעה מגוון אפשרויות למרקים עשירים, טעימים, משתלמים ופשוטים להכנה והחלטנו להוסיף עוד תבלין מיוחד לסיר:

השפים שלנו אספו במיוחד עבורכם טיפים מפתיעים לשדרוגי מרקים:
מנגיעה מדויקת ופיקנטית של אריסה למרק קטניות, תוספות אקזוטיות של חלב קוקוס וג'ינג'ר למרק כתום וטיפים נוספים למגוון המרקים האהובים על הלקוח הישראלי.

שמחים להגיש לכם את חוברות המתכונים ולחמם לכם וללקוחותיכם את החורף.

להורדת החוברות הירשמו >> 

צרכנים פרטיים? האתר מיועד ללקוחות משוק המזון המקצועי בלבד