סלק אפוי

 
 
 

רכיבים (1 יצוות)

כמות יחדת מדידה רכיבים
  סלק
  רוטב לסלט ישראלי

הכנה

סלק אפוי – אופים את הסלק ולאחר צינון, קולפים את הסלק האפוי, חותכים לפלחים ומטבלים ברוטב לסלט ישראלי הלמנ'ס, מעט טרגון טרי (ניתן להשתמש גם במרווה) בתוספת פלפל שחור.. במטבח חלבי מומלץ להגיש עם קוביות גבינה כחולה.
בכל שימוש מומלץ לאפות את הסלק בשלמותו, עם הקליפה, עטוף בנייר אלומיניום לקבלת תוצאה טובה ומהירה יותר מאשר בבישול.

 
recipe number: 11-HE-142534 recipe code: R0037158
מזולה בלו בנד 778 קליק ורד הגליל Carte d'Or בייגל תלמה - דגנים תלמה מיונז ליפטון הלמנ'ס קנור
www.unileverfoodsolutions.co.il